Прифронтові Дебальцеве, Авдіївка та Дзержинськ здригаються від вибухів

Прифронтові Дебальцеве, Авдіївка та Дзержинськ здригаються від вибухів

У Дебальцевому снаряди потрапляють у житлові будинки

Ситуація у населених пунктах залишається напруженою.

Прифронтові міста Дебальцеве, Авдіївку та Дзержинськ постійно підпадають під обстріли бойовиків – інколи прямою наводкою по житлових кварталах, інколи – внаслідок обстрілу близьких до населених пунктів позицій української армії, повідомляє ТСН.16:45.

Дебальцеве сьогодні прокинулося під звуки "Градів". Почали обстрілювати з шостої ранку по блокпостах навкруги міста, і в саме місто залітали снаряди. Під обстріл бойовиків потрапив міський відділ міліції, є постраждалі. В той момент всередині було десь півтори сотні людей. Людей терміново сховали в укриття.

В Дзержинську теж ситуація складна. Місто знаходиться фактично на кордоні між контрольованими та неконтрольованими територіями, зовсім близько – окупована Горлівка. Стрілянину на околицях добре чути навіть з центру Дзержинська. Час від часу сюди долітають снаряди, якими бойовики обстрілюють позиції українських військ - є зруйновані будинки.

Через сьогоднішній обстріл в Дзержинську знеструмлена шахта "Північна". Снаряд, який прилетів з Горлівки, потрапив в електрощитову. Рятувальні служби намагаються допомогти полагодити електропостачання та евакуювати шахтарів.

Нагадаємо, 20 січня бойовики обстріляли житлові квартали Авдіївки - снаряди потрапили у будинки, є поранені.

Кореспондент ТСН Григорій Жигалов

На Донеччині бойовики б’ють по позиціях українських військ та по житловим кварталам

На Донеччині бойовики б’ють по позиціях українських військ та по житловим кварталам

Повʼязані теми:

Наступна публікація