Прихильники Яроша познущалися над сепаратистом, який зіпсував білборд із Савченко

Прихильника Росії пофарбували в синій колір.

У Дніпропетровську активісти "Державна ініціатива Яроша" впіймали чоловіка, який обмальовував місто антиукраїнськими гаслами. Прихильник сепаратистів саме фарбою з балончика писав на стіні слово "Росія" і вже намалював свастику, яка, на його думку, повинна була символізувати українську владу.

Як виявилося, останні два роки чоловік постійно ночами малював на зупинках громадського транспорту в центрі міста написи "Росія", "Новоросія", "Русь". На його ж рахунку і зіпсований зеленою фарбою бігборд із зображенням української льотчиці Надії Савченко, яка перебуває в російському полоні.

Активістам чоловік пояснив свою діяльність тим, що він – проти Євросоюзу. А сам працює прибиральником і охоронцем в храмах Московського патріархату в Новомосковську та Дніпропетровську.

Затриманого шкідника патріоти пофарбували в синій колір і передали працівникам поліції як хулігана, впійманого на місці злочину.

Раніше в Миколаєві було виявлено працівницю МВС, яка захоплювалася діями сепаратистів "ДНР" і "ЛНР" на Донбасі.

А суд визначив відбути рік ув'язнення жителю АРК, який сприяв проведенню незаконного референдуму на півострові щодо підпорядкування Криму Росії.

Повʼязані теми:

Наступна публікація