Прикордонника-вбивцю людей у ДТП на Волині кинули до в'язниці на 10 років

Прикордонника-вбивцю людей у ДТП на Волині кинули до в'язниці на 10 років

Прикордонника-вбивцю людей у ДТП на Волині кинули до в'язниці на 10 років

Фото: Міністерство внутрішніх справ України

Прикордонник спричинив аварію, у якій загинули четверо людей.

Колишнього інспектора прикордонної служби "Рівне", який напідпитку врізався у групу людей на узбіччі траси Ковель - Ягодин, засудили до 10 років позбавлення волі.

Про це повідомили у прес-службі військової прокуратури Західного регіону.

"Унаслідок порушення засудженим правил безпеки дорожнього руху було спричинено загибель одразу чотирьох осіб, наймолодшому з яких було 19 років. Пасажирка авто правопорушника померла в реанімації, не приходячи до свідомості", - йдеться у повідомленні.

До того ж зазначається, що потерпілими у кримінальному провадженні визнані 12 осіб.

Суд визнав військового-прикордонника винним у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб, і засудив його до 10 років позбавлення волі.

Нагадаємо, у ніч проти 12 травня минулого року на волинській трасі сталася фатальна подвійна ДТП. Спочатку зіткнулися автомобілі "Ауді-100" та "Опель-Омега", але у результаті аварії ніхто не постраждав, а автівки отримали лише механічні пошкодження. Поруч із місцем ДТП на узбіччі зупинилися ще два автомобілі: "Рено Трафік" та "Фольксваген ЛТ", водії та пасажири яких вирішили допомогти людям. У цей момент п'яний прикордонник в'їхав у припарковані авто, вбивши чотирьох людей. Ще четверо постраждалих із травмами різного ступеня тяжкості були доставлені в лікарню.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація