Привітання для Надії: що побажали льотчиці політики та відомі українці у соцмережах

Привітання для Надії: що побажали льотчиці політики та відомі українці у соцмережах

Фото: Reuters

Найдужче бажали Надії якнайшвидшого повернення на Батьківщину

Сьогодні виповнюється 35 років народному депутату України Надії Савченко, яка стала символом українського незламного духу.

Іменинницю сьогодні почали вітати представники влади, хоч і лише у соціальних мережах.

Зокрема, президент Петро Порошенко у своєму Twitter, окрім привітань, заявив, що робить все можливе для повернення української льотчиці на Батьківщину.

Привітання льотчиці з ювілеєм від високопосадовців у соцмережах на цьому не скінчились. Зокрема, нардеп Ірина Геращенко у Facebook, вітаючи льотчицю, додала, що "в 35 років політичне життя тільки починається".

Підтримав естафету привітань льотчиці у Facebook і лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко.

"Ви своїм прикладом довели усьому світу, що українці ніколи не будуть рабами", - написав нардеп.

Від партії "Батьківщина" та особисто від Юлії Тимошенко Савченко теж отримала привітання. Окрім того, політсила у Facebook навіть запропонувала провести флешмоб привітань для бранки у її день народження.

Привітання з днем народження для Надії Савченко опублікували також у на офіційній сторінці Верховної Ради у Facebook.

Утім, це не єдине привітання від парламенту, адресоване льотчиці. Спікер Ради Андрій Парубій на засіданні парламенту також привітав нардепа від "Батьківщини" Савченко із 35-річчям, додавши, що Савченко гідно несе звання українського офіцера.

"Сьогодні в нас особливий день, сьогодні Надії Савченко 35 років. Шановні колеги, я маю честь, як і багато тут присутніх, знати Надію Савченко, яка пройшла шлях, і на Майдані від першого до останнього днів, і бойовий шлях в батальйоні "Айдар". Я переконаний, усі ми гуртом маємо зробити все можливе, щоб чимшвидше Надія Савченко була тут, поруч з нами, у цьому залі. Ми бажаємо їй великого духу, незламності, гідності і любові до Батьківщини. Надю, Україна з Вами, з Днем народження", - сказав Парубій, відкриваючи засідання Ради.

До привітань політиків приєднався і секретар РНБО Олександр Турчинов, повідомили у прес-службі відомства.

"Сьогодні День народження Героя України Надії Савченко. Переконаний, що всі патріоти України та мільйони людей доброї волі поза межами нашої держави сьогодні вітають славну доньку України", - цитує прес-служба слова Турчинова.

При цьому, секретар РНБО додав, що "озлоблені московські керманичі все зробили, аби Надія змушена була зустрічати День народження за ґратами".

Окрім політиків, про день народження льотчиці не забули і зірки українського шоубізу. Зокрема, фронтмен гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук.

Нагадаємо, що до української полоненої Надії Савченко, якій сьогодні виповнилося 35 років, не пускають рідну матір. 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Рішення Верховної Ради
Наступна публікація