Призначення 23-річної головної люстраторки блокується

Призначення 23-річної головної люстраторки блокується

Призначення 23-річної головної люстраторки блокується

Фото: facebook/Ганна Калинчук

За словами Козаченко, робота департаменту з питань люстрації заблокована більше тижня.

Екс-голова департаменту з питань люстрації міністерства юстиції Тетяна Козаченко заявила про блокування призначення її 23-річної наступниці Ганни Калинчук.

Про це Козаченко повідомила у своєму Facebook.

"Робота департаменту з питань люстрації заблокована більше тижня! Складені документи на призначення тимчасово виконуючою обов'язки керівника департаменту Ганни Калинчук досі не вийшли підписаними від заступника міністра - керівника апарату Ганни Онищенко", - обурена Козаченко.

За її словами, публічна заява Міністра про призначення Калинчук якось зависла в повітрі і щільно замовчується.

"Міністр за кордоном, відрядження на антикорупційний форум в Панамі, після його повернення буде остаточно зрозуміло, чого варті заяви Міністра, і що відбувається в міністерстві. Чому дозволяється блокування роботи департаменту на такий тривалий термін", - розповіла екс-люстратор.

 
Нагадаємо, 23-річна Ганна Калинчук призначена виконувачем обов'язків директора департаменту з питань люстрації. Про це заявив глава Міністерства юстиції України Павло Петренко. Начальник люстраційного департаменту Міністерства юстиції Тетяна Козаченко заявила, що 21 листопада - її останній робочий день на держслужбі. "Саме цей день є останнім робочим днем на державній службі – посаді директора департаменту по питанням люстрації Мін'юсту. Для мене символічно піти саме в цей день, щоб дотриматися слова і бути гідною і вільною. Я радію можливості долучитися до громадських ініціатив, які вважаю дуже потужним інструментом змін", - заявила вона.

Повʼязані теми:

Наступна публікація