Проект "Моя країна" презентував приголомшливе відео з висоти пташиного польоту в Західній Україні Новини компаній

Проект "Моя країна" презентував приголомшливе відео з висоти пташиного польоту в Західній Україні

У пошуках дивовижних пейзажів команда проекту подолала тисячі кілометрів.

Телеканал "1+1" та "Перша приватна броварня" в рамках проекту "Моя країна. Прекрасна і незалежна" продовжують відкривати найкрасивіші куточки України. Нещодавно команда проекту повернулася з експедиції Західною Україною і привезла вражаючі кадри, зняті з висоти пташиного польоту.

Lнями в Мережі з'явилося відео про стародавній замок Паланок в Мукачевому, середньовічні стіни якого зберігають безліч загадок і легенд.

Також нещодавно українців вразив сюжет про місто-музей під відкритим небом – Кам'янець-Подільський. Його перлиною є найдавніша фортеця, яку називають одним з "семи чудес України".

Зазначимо, у пошуках дивовижних пейзажів команда проекту подолала тисячі кілометрів і зняла місця, які зазвичай залишаються недоступними для людських очей. Найближчим часом в ефірі каналу "1+1", на YouTube-каналі "Моя країна" та онлайн-платформі kraina.1plus1.ua також з'являться сюжети про велику історію замків Львівщини, дивовижну красу Чернівців та Хотина. Крім того, незабаром будуть представлені вражаючі кадри найвищої точки України – Говерли, найбільшого карпатського озера Синевир та крутих берегів Дністра.

Нагадаємо, "Моя країна. Прекрасна і незалежна" – партнерський проект "Першої приватної броварні" та каналу" 1+1", в якому показані урбаністичні та природні пейзажі України, зняті з висоти 500 метрів в різні пори року. Телеглядачі дізнаються маловідомі факти про Україну, про природні багатства, індустріальну спадщину і про людей, які живуть в країні. Відеосюжети транслюються протягом року і завершаться до 25-ї річниці незалежності України. Також до цього часу можна буде побачити результати спільної діяльності українців, "Першої приватної броварні" і каналу "1+1" – масштабну тревел-карту країни.

Наступна публікація