Прокуратура обшукує Ірпінську міську раду

Прокуратура обшукує Ірпінську міську раду

Прокуратура обшукує Ірпінську міську раду

Фото: Прокуратура Київської області

Обшук відбувається через зловживання службовим становищем.

Працівники прокуратури Київської області проводять обшук у приміщенні Ірпінської міської ради у рамках розслідування кримінального провадження розпочатого за ч. 1 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем) КК України.

Під час здійснення досудового розслідування встановлено, що працівники Держгеокадастру у м. Ірпені та службовці реєстраційної служби Києво-Святошинського районного управління юстиції разом із службовцями Ірпінської міської ради, зловживаючи своїм службовим становищем, оформили право власності на земельну ділянку площею 15 га в м. Ірпінь за Ірпінською міською радою.

За попередніми оцінками вартість земельної ділянки становить десятки мільйонів гривень.  

Таким чином, своїми протиправними діями службовці незаконно вилучили земельну ділянку лісового фонду із державної власності.  

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, що раніше в офісі авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України" детективи НАБУ проводили обшук.

Про це повідомляє прес-служба Бюро.

Причина обшуку - досудове розслідування за фактом зловживання службовим становищем з боку посадових осіб Державної авіаційної служби з метою одержання неправомірної вигоди для окремих приватних авіаперевізників, що спричинило тяжкі наслідки державним інтересам (ч.2 ст. 364 КК України).

Повʼязані теми:

Наступна публікація