Прокуратура оскаржує умовний термін учаснику АТО, якого засудили за зґвалтування неповнолітньої

Прокуратура оскаржує умовний термін учаснику АТО, якого засудили за зґвалтування неповнолітньої

Обвинувачування зауважує, що засуджений не визнає провини.

Прокуратурою Київської області оскаржено судове рішення щодо умовного покарання учасника АТО за зґвалтування неповнолітньої. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Київщини.

"Прокуратура не погоджується із таким рішенням суду та вважає, що судом не в повній мірі враховано те, що обвинувачений не визнав вину у вчиненому злочину ні під час досудового розслідування, ні в суді. Також, не може залишатися поза увагою той факт, що цей злочин військовослужбовець вчинив у стані алкогольного сп'яніння та по відношенню до неповнолітньої. Крім того, у судовому засіданні потерпіла та прокурор наполягали на призначенні правопорушнику лише реального позбавлення волі", - заявляють у прокуратури.

Як відомо, вироком Іванківського районного суду Київської області засуджено 24-річного чоловіка на 4 роки позбавлення волі з іспитовим строком на 2 роки. Судом взято до уваги, що обвинувачений раніше не судимий, є учасником Антитерористичної операції на сході країни, має на утриманні 2 малолітніх дітей, а тому може стати на шлях виправлення без відбування реального покарання.

Повʼязані теми:

Наступна публікація