Прокуратура втрутилася у скандальне протистояння в Затоці

Прокуратура втрутилася у скандальне протистояння в Затоці

Селищну раду вдалося розблокувати.

Поліція має взяти під контроль будівлю селищної ради Затоки. Про це заявив прокурор Одещини, який приїхав до Затоки, де зібралися протестувальники, йдеться в сюжеті ТСН.16:45.

Вхід до приміщення ради заблокували люди у формі без розпізнавальних знаків. Туди підтягнулися противники та прихильники заарештованих екс-селищного голови та секретаря. Уже тиждень як у Затоці безвладдя. Селищного голову рік судять за підозрою в розкраданні землі. А виконувача його обов'язків затримали минулого тижня. Йому закидають замовлення вбивства представника естонського інвестора, що реконструює місцеву набережну.

Після затримання, представники старої команди і їхні опоненти обрали кожен свого секретаря. Сьогодні обидві групи зустрілися під стінами селищної ради. Цього разу минулося лише лайкою. Розвести опонентів зміг обласний прокурор, який пообіцяв узяти розслідування проти колишніх посадовців під свій контроль, а будівлю селищної ради віддати під контроль поліції. "Беруться під контроль усі досудові розслідування, які зареєстровані за заявами тих чи інших осіб для встановлення об'єктивної істини. А на даний час працівники національної поліції мають забезпечити громадський порядок і функціонування такого органа місцевого самоврядування, як Затоківська селищна рада", - наголосив прокурор Одеської обласної прокуратури Олег Жученко.

Безвладдя в Затоці: будівлю селищної ради під контроль візьме поліція

Безвладдя в Затоці: будівлю селищної ради під контроль візьме поліція

Повʼязані теми:

Наступна публікація