Прокурор ГПУ погорів на хабарі у 200 тисяч доларів

Прокурор ГПУ погорів на хабарі у 200 тисяч доларів

Фото: facebook.com/Лариса Сарган

Разом із прокурором схопили його спільника - адвоката.

Силовики затримали на хабарі прокурора відділу Генпрокуратури та його поплічника - адвоката, які вимагали велику суму від підприємця.

Про це написав на своїй сторінці у Facebook генпрокурор України Юрій Луценко.

"Департаментом з розслідування особливо важливих справ у сфері економіки ГПУ спільно з Головним управлінням "К" та Департаментом внутрішньої безпеку Національної поліції України затримано прокурора відділу Генпрокуратури України та адвоката", - повідомив він.

За словами Луценка, затримані хабарники вимагали від підприємця 200 тисяч доларів за закриття кримінального провадження та зняття арешту з вилученого майна.

"За час мого керування ГПУ це 18-й прокурор, якого ми беремо в рамках очищення системи. Справи щодо 10 хабарників - вже у судах", - запевнив генпрокурор.

Фото: facebook.com/Лариса Сарган

Своєю чергою прес-секретар очільника ГПУ Лариса Сарган уточнила, що зловмисників було затримано під час одержання другої частини грошових коштів - 190 тисяч доларів.

"Затриманим буде повідомлено про підозру. На даний час готується клопотання в суд про взяття їх під варту", - додала вона.

Нагадаємо, раніше на Полтавщині у службовому кабінеті схопили на хабарі посадовця Міноборони. Керівник державного підприємства погорів на гарячому, здаючи в оренду нерухомість установи.

Повʼязані теми:

Наступна публікація