Пугачов відмовляється зізнаватися у вбивстві дніпровських поліцейських

Пугачов відмовляється зізнаватися у вбивстві дніпровських поліцейських

Фото: Facebook/Арсен Аваков

У поліції вважають, що його вина повністю доведена.

Підозрюваний у вбивстві двох патрульних поліцейських в Дніпрі екс-боєць спецроти "Торнадо" Олександр Пугачов відмовляється давати свідчення.

Про це в інтерв'ю "Інтерфакс-Україна" розповів в. о. голови Національної поліції України Вадим Троян.

"Затриманий за вбивство поліцейських в Дніпрі Пугачов раніше відмовляється давати свідчення. Але його вина повністю доведена, сподіваюся, що суд винесе справедливий вирок і Пугачов не уникне справедливого покарання", - сказав він.

Нагадаємо, в неділю, 25 вересня, вранці у Дніпрі біля автовокзалу екіпаж патрульної поліції зупинив автомобіль марки "Citroen" за порушення правил дорожнього руху. Водій автомобіля почав чинити опір працівникам поліції, а потім зробив кілька пострілів і зник з місця події. Працівник патрульної поліції загинув, його напарниця отримала поранення і померла в лікарні.

Пізніше радник глави МВС Антон Геращенко повідомив, що підозрюваний у вбивстві - Пугачов Олександр Андрійович, який перебував у розшуку за інші тяжкі злочини. Увечері того ж дня Пугачов був затриманий.

Стрільця ще на автовокзалі намагався затримати водій маршрутки: він блокував "Сітроен". Однак зловмисник почав стріляти і в нього. За словами Тімоніна, Пугачов зробив у його напрямку п'ять-шість пострілів.

Вбивство копів в Дніпрі: що насправді приховують за цією трагедією

Вбивство копів в Дніпрі: що насправді приховують за цією трагедією

Повʼязані теми:

Наступна публікація