Радник міністра МВС впевнений, що Шеремета вбили російські спецслужби

Радник міністра МВС впевнений, що Шеремета вбили російські спецслужби

Фото: Reuters

Шкіряк зазначив особливий цинізм, з яким було вчинено злочин.

Журналіста Павла Шеремета могли вбити російські спецслужби. У цьому впевнений радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк.

"Я б не хотів зараз робити прогнози, з мого боку це буде не зовсім коректно, але я можу висловити свою особисту точку зору. І я вже неодноразово на цьому наполягав, я зі свого боку, переконаний, що злочин було замовлено ззовні, що швидше за все, його здійснили російські спецслужби, це їхній почерк", - сказав Шкіряк в ефірі телеканалу "112 Україна".

Шкіряк зазначає, що, на його думку, на користь цієї версії свідчить цинізм, з яким було здійснено підрив. Також існує версія, яка стосується журналістської діяльності Шеремета.

Глава Нацполіції Хатія Деканоїдзе пообіцяла озвучити всю інформацію про вбивство Шеремета сьогодні, 4 серпня.

Нагадаємо, Павло Шеремет був убитий в центрі Києва 20 липня 2016 року. Журналіста поховали в Мінську. За даними слідчих, зловмисники закріпили вибухівку на днищі авто, за кермом якого був журналіст Павло Шеремет, під водійським сидінням, без проникнення в салон.

Також головний військовий прокурор України Анатолій Матіос заявив, що за три тижні до загибелі журналіст відвідав Москву, де зустрічався з міністром доходів і зборів часів Януковича і оточенням вбитого російського опозиціонера Бориса Нємцова. "Він відвідував так званий офісний центр "Москва-Сіті", де всі наші квазі-вигнанці, яких ми обов'язково дістанемо і засудимо. І одним із таких вигнанців був екс-міністр доходів і зборів Олександр Клименко. Але ми не встигли проговорити про суть цієї розмови", - розповів військовий прокурор.

Повʼязані теми:

Наступна публікація