Радник Саакашвілі Олександр Боровик розповів про свою сексуальну орієнтацію

Радник Саакашвілі Олександр Боровик розповів про свою сексуальну орієнтацію

Фото: УНІАН

Екс-чиновник розповів про стосунки з жінками після розлучення з дружиною.

Радник очільника Одеської області Міхеіла Саакашвілі Олександр Боровик спростував інформацію про свою нетрадиційну сексуальну орієнтацію. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

Він зазначив, що поширення такої інформації – це застаріла технологія.

"Я не перший політик якого "звинувачують" у гомосексуалізмі. Як правило це робиться з метою дискредитації. В суспільстві, де розвинута гомофобія - ця технологія, на жаль, часто ефективна. Її часто застосовували в радянському суспільстві і пост-радянському просторі - КДБ так дискредитувало дисидентів", - написав він.

При цьому, Боровик спростував всі чутки щодо своєї орієнтації та запевнив, що ніколи не мав стосунків із чоловіком.

"Що стосується мене, у мене ніколи не було стосунків з чоловіками. На сексуальному рівні мені подобаються виключно жінки. У деяких я закохувався. В юності це відбувалося дуже часто. Це завжди були виключно красиві, чарівні, освічені і цікаві жінки. Я раніше був одружений - зараз моя колишня дружина працює професором американського університету. Ми розлучилися в 2003 році. З того часу у мене було кілька стосунків з жінками", - зазначив Боровик.

Нагадаємо, радник голови Одеської обласної держадміністрації Міхеіла Саакашвілі Олександр Боровик влаштувався на роботу в американський стартап Bio-Signal Group Corp, що розташований у Нью-Йорку.

Повʼязані теми:

Наступна публікація