Ректор-педофіл з розпусною деканкою на волі після порно з дітьми, а їхні жертви лікують психіку

Ректор-педофіл з розпусною деканкою на волі після порно з дітьми, а їхні жертви лікують психіку

Василь Михайлов та Тетяна Валенберг знов насолоджуються життям на волі / Фото: Гроші

Неповнолітніх дівчат примушували брати участь в оргіях. 

Колишній ректор Київської академії водного транспорту Василь Михайлов спокійно прогулюється на волі разом зі своєю подругою – екс-деканкою того ж вишу 29-річною Тетяною Валенберг. У цей час їхні жертви, яких було втягнуто в оргії, змушені лікуватися у психіатрів, йдеться у сюжеті програми "Гроші".

У 2009 Михайлова та спільників було заарештовано та звинувачено в організації злочинної групи, що розбещувала неповнолітніх. В них було вилучено 35 гігабайтів відеооргій, знятих самим ректором. Його спільниця Тетяна Валенберг втягувала неповнолітніх дівчат до участі в оргіях та сама охоче знімалася у пікантному відео.

За педофілію закон передбачає до 15 років ув'язнення, проте 1 червня цього року Шевченківський суд столиці вирішив, що у справі недостатньо доказів. Ректора та його спільників було звільнено під підписку про невиїзд. Кажуть, колеги тепер перестали вітатися з суддею, який ухвалив це рішення. А голова суду направив клопотання на його звільнення.

Жертви ректора-педофіла після оргій лікують психіку

Жертви ректора-педофіла після оргій лікують психіку


Проте жертви скандальної пари зізнаються, що не вірять у справедливе покарання для їхніх кривдників.

"В кого більше грошей, той і виграє", - каже одна з жертв Михайлова, яку втягнули в оргії, коли їй було 14 років. Тепер вона приховує своє обличчя перед камерами.

За її словами, ректор змушував їх шукати для своїх збочень якомога молодших дівчат.

"І говорив нам, щоб ми їм шукали 10-річних, 13-річних незайманих", - розповіла вона.


До психіатра Віктора Спірідонова протягом року звернулося кілька молодих дівчат зі схожими проблемами. Вони вважають себе розпусними жінками та грішницями після того, як їх втягнули в оргії. Фахівець намагається допомогти, хоча це важко.

А зовсім недавно, у середині листопада, журналісти побачили Михайлова та Валенберг, які йшли під ручку вулицею Києва. На питання репортерів, чи соромно їм за свої вчинки, пара не відповідала. Дівчина ледь помітно посміхалася.


Як повідомлялося раніше, Василя Михайлова арештували 5 листопада 2009 року в аеропорту "Бориспіль", коли він йшов під руку з малолітньою дівчинкою. Перший суд над Михайловим і його спільниками відбувся у вересні 2010 року, але справу, як і тепер, передали на дорозслідування.

У Київській прокуратурі планують подавати апеляцію на рішення суду. 

МВС повідомляло також, що до своїх оргій ректор-педофіл залучав навіть п'ятирічних дітей

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Проблема педофілії
Наступна публікація