"Революційні праві сили" обіцяють назвати своїх лідерів на віче

"Революційні праві сили" обіцяють назвати своїх лідерів на віче

"Революційні праві сили" обіцяють назвати своїх лідерів на віче

У Мережі з'явились вимоги радикально налаштованих людей.

Члени "Революційних правих сил" облаштували штаб у готелі "Козацький" та оголосили, що проведуть віче у центрі Києва 21 лютого ввечері.

У Мережі з'явився аркуш із вимогами, які висувають радикали. Серед них – імпічмент президенту, відставка уряду та інших чиновників, введення військового стану на Донбасі, тощо.

ТСН.ua зв'язався із "штабом" у готелі за телефонами, які оприлюднили у Мережі. Член РПС, який назвався Сергієм Івановим заявив, що імена своїх лідерів їхня організація назве лише на віче у неділю. Нині "штаб" займається організацією сходу.

"На загальному Віче буде пред'явлено команду організаторів, ініціативи і вимоги Майдану. У організаторах – бойові офіцери, керівники бойових підрозділів", - розповів наш співбесідник.

Доти прізвищ озвучувати не став. Скільки людей очікують побачити у центрі Києва – не знають.

Також Іванов пояснив, що договір оренди із готелем "Козацький" укладено "станом на зараз на декілька днів", тому "штаб" поки розходитись не збирається.

Станом на 20 годину ситуація в центрі Києва спокійна. Людей поменшало, стоять два намети.

Фото: facebook.com

20 лютого у день вшанування пам'яті Героїв Небесної сотні" люди у камуфляжі, які називаються "Революційними правими силами", зайняли актовий зал у готелю "Козацький". Згодом з'ясувалось, що приміщення було орендоване. Ці ж люди почали встановлювати намети на Майдані. Під час встановлення цих наметів сталася штурханина з силовиками.

Повʼязані теми:

Наступна публікація