Річниця трагедії 2 травня в Одесі: один загиблий та десятки затриманих

Річниця трагедії 2 травня в Одесі: один загиблий та десятки затриманих

Фото: УНІАН

Чоловікові стало зле і він помер.

В Одесі біля Куликового поля, де зібралося багато людей з нагоди річниці трагедії 2 травня 2014 року, помер чоловік.

Як повідомили у відділі комунікацій Головного управління Національної поліції в Одеській області, о 16.14 в чергову частину Приморського відділу поліції надійшло повідомлення, про те, що на розі вулиці Канатної і Італійського бульвару померла людина, передає УНІАН.

"На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група та працівники швидкої медичної допомоги. Під час з'ясування всіх обставин даного випадку встановлено, що 79-річному чоловікові стало зле, і він знепритомнів", - повідомили у відділі.

Лікарі намагалися допомогти чоловікові, але всі зусилля були марними. Працівники медичної допомоги констатували смерть громадянина. Тіло померлого направлено на судово-медичну експертизу для встановлення причини смерті.

Водночас як повідомляє ресурс "Думська" з посиланням на прес-секретар одеської міськради Наталії Мальцевої, помер ще один чоловік. з Куликового поля також госпіталізовано 73-річну жінку з гіпертонічним кризом, а також доставили породіллю в пологовий будинок з загрозою передчасних пологів.

Зазначимо, в Одесі в рамках заходів із забезпечення правопорядку 2 травня до відділків поліції було доправлено для встановлення обставин майже 40 осіб. Про це в ефірі телеканалу "112" повідомив начальник відділу комунікації Нацполіції Одеси Андрій Костюк.

Сьогодні виповнюється два роки з дня трагедії в Одесі. 2 травня 2014 роки під час заворушень загинули 48 людей, десятки отримали травми. Уже кілька днів місто живе в напруженому очікуванні. У місті посилено заходи безпеки. Проїзд по центру Одеси обмежений.

З 30 квітня по 3 травня за розпорядженням місцевої адміністрації введені посилені заходи контролю правопорядку. На всіх в'їздах в місто доглядають машини. Центральні вулиці міста закриті для проїзду з 7 ранку до півночі. Рух громадського транспорту теж буде зупинено.

Повʼязані теми:

Наступна публікація