Українські артисти записали пісню "Оберіг" до 25 річниці Незалежності України

Вона стане щирим та особистим зізнанням у любові нашій країні.

Прем'єра кліпу на соціально-музичний проект "Оберіг"  відбудеться на телеканалі "1+1". Вже більше двадцяти зірок об'єдналися, щоб записати патріотично композицію до 25 річниці Незалежності України. Першими, хто подарував свій талант проекту стали Alloise, Kadnay, Владислав Каращук, Тетяна Решетняк, Марта Адамчук, Ольга Лукачева, Влад Дарвін та Валерій Харчишин. Згодом до них приєдналися ще інші українські виконавці.

Уже в серпні в кілька етапів відбудуться знімання кліпу на пісню, яка, як зазначають організатори, може стати символом єднання всіх українців і нагадати, що ми разом повинні боротися за цілісність нашої Батьківщини.

Музичним продюсером проекту став джазовий виконавець Олексій Боголюбов, а автором та ініціатором виступив Ігор Дрижчаний. Для втілення ідеї в життя чоловік зібрав команду творчих однодумців.

"Я думаю, що тут від кожного залежить майбутнє країни. Я бажаю нам усім в першу чергу подивитись на себе і перестати докоряти комусь, тому що ми самі і є влада, якій докоряємо, ми всі складові нашої держави і не можна комусь, чомусь дорікати. Я бажаю що би всі нарешті взялись за голови!", - побажала до Дня Незалежності України учасниця проекту Марта Адамчук.

Нагадаємо, зірки телеканалу "1+1" долучилися до соціального проекту, спрямованого проти торгівлі людьми. Метою фотовиставки є привернути увагу до проблеми та закликати громадян бути уважними. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація