Рідні вбитого у Кривому Озері чоловіка не зізнаються, де перебуває тіло загиблого

Рідні вбитого у Кривому Озері чоловіка не зізнаються, де перебуває тіло загиблого

Рідні вбитого у Кривому Озері чоловіка не зізнаються, де перебуває тіло загиблого

Фото: ТСН.ua

Інформація про те, що його відправили на повторну експертизу до Умані, не підтвердилася.

Тіла вбитого у Кривому Озері Олександра Цукермана не виявилося в Уманському морзі, куди його нібито направили рідні на додаткову експертизу. Це ТСН підтвердили тамтешні судово-медичні експерти.

"На повторну експертизу відправляє не дружина, а прокуратура. Має бути постанова про повторну експертизу. Якщо такої не було, то і експертизи такої не буде. Якщо це було в Миколаївській області – є такий принцип територіальності. Тобто повторна експертиза повинна проводить на базі області. Але не тут", - повідомив судмедексперт Юрій Приймаченко.

Так само немає труни вдома у рідних. Під хатою, як і вчора, стоять хрест і вінки з траурними стрічками, у хаті табуретки, на яких ще вчора стояла труна з тілом.

Рідних - ані мами, ані вдови загиблого - у Кривому Озері немає. Відомо, що вони сьогодні у Києві зустрічалися у приймальні зі слідчим Генеральної прокуратури. Де перебуває тіло, мама покійного навідріз відмовляється говорити.

"Яка вам різниця? Тіло в моргу. Судмедекспертів беріть - висновки в Миколаєві давали. Я не маю права давати ніяких даних, мені в Генпрокуратурі сказали", - розповіла мати телефоном.

Із телефонної розмови з мамою стало відомо, що рідні загиблого ще мають зустрітися сьогодні з вищим керівництвом Національної поліції.

Нагадаємо, в ніч на 24 серпня в райцентрі Криве Озеро Миколаївської області місцеві поліцейські насмерть забили молодого чоловіка. Як повідомив Генпрокурор Юрій Луценко, заарештовані троє поліцейських та доведено застосування ними вогнепальної зброї. Згодом стало відомо, що ще троє поліцейських, які також були присутні на місці загибелі, наразі перебувають у слідчому управлінні прокуратури області та беруть участь у слідчих діях. Нині у прокуратури немає достатніх даних для оголошення їм підозри у вчиненні кримінального злочину.

Як розповідають місцеві мешканці, напередодні 33-річний Олександр Цукерман перебрав з алкоголем і влаштував сімейні розборки з дружиною. До цього посварився з таксистом та лопатою побив вікна у його автівці. Але згодом заспокоївся і ліг спати в гаражі. Однак до місцевої поліції вже надійшли два виклики - перший від таксиста, другий від дружини. На місце один за одним приїхали два патрулі.

Мати загиблого Ольга Цукерман, яка була свідком вбивства її сина каже, що вже після того, як чоловік був мертвим, поліцейські наступали йому на шию ногами. З тіла витягли чотири кулі.

Кореспондент ТСН Сергій Осадчук

Сім'я Цукермана відмовляються повідомляти, де знаходиться тіло загиблого

Сім'я Цукермана відмовляються повідомляти, де знаходиться тіло загиблого

Повʼязані теми:

Наступна публікація