Різанина на Закарпатті: в Ужгороді убили двох іноземних студентів

Третього хлопця доправили до лікарні.

На Закарпатті у ніч на неділю, 10 квітня, стало відомо про жорстоке убивство двох іноземних студентів.

Трагедія сталася в одному з приватних будинків Ужгорода.

Про це повідомила прес-служба Національної поліції.

"10 квітня близько 4:00 ранку на гарячу лінію 102 звернувся місцевий мешканець. Чоловік повідомив про те, що у власному будинку по вул.Щедріна він виявив мертвими двох юнаків. Третій був у важкому стані з ножовим пораненням", - йдеться у повідомлені.

Потерпілого із пораненнями доправили до реанімаційного відділення міської лікарні.

Правоохоронці з'ясували, що власний будинок чоловік здавав в оренду трьом студентам-третьокурсникам, громадянам Індії.

За попередніми даними причиною інциденту могли стати нічне застілля студентів, оскільки у приміщенні, де проживали іноземці, поліцейські виявили пляшки з алкогольними напоями.

Наразі триває розслідування.

Нагадаємо, що раніше у Кіровограді затримали чоловіка, якого підозрюють у жахливому вбивстві своєї 7-річної хрещениці. За даними поліції, він планував і вбивство двох власних дітей, які мали стати наступними жертвами. Розчленоване тіло 7-річної Софійки у гаражі на подвір'ї у кумів знайшла її мама.

Уранці вона разом із донькою прийшла сюди в гості. Поки дорослі їли шашлики, дитина бавилася на подвір'ї. Правоохоронці встановили, що дитину заманив у гараж і оглушив ударом по голові хрещений. За даними поліції, він розчленував тіло і розклав по пакетах. А сам на велосипеді поїхав геть.

Повʼязані теми:

Наступна публікація