Родина вбитої в США Яни Касьян звинувачує місцеву поліцію у бездіяльності

Родина вбитої в США Яни Касьян звинувачує місцеву поліцію у бездіяльності

Фото: ТСН.ua

Сестра вбитої переконує, що дівчину можна було врятувати

Яну Касьян, яку кілька днів катував цивільний чоловік у Лос-Анджелесі і врешті вбив, можна було врятувати, переконана сестра загиблої.

Про це вона розповіла в ексклюзивному інтерв'ю ТСН.

"Коли мама приїхала, Яна народила. Їй зняли житло. А він постійно був з нею. Він спав з нею прямо в лікарні. Кесарів робили, він це все дивився. А мама забирала дитину, щоб допомогти. Яна почала дзвонити і казати, що з ним щось відбувається, що він не цікавиться дитиною. А потім стався момент. Мама мені дзвонить, і каже, що Яна в міліції з ним", - розповідає сестра загиблої

Євгенія додає, що пізніше дізналась, що чоловік Яни за кілька днів почав вимагати від неї сексуальних стосунків і наполягав, що піде до іншої, якщо та відмовить.

"Який для Яни шок був, всю вагітність він з нею, біля живота, живіт цілує, а тут просто така ситуація. Якось Яна приїхала до мами і мала залишитися, щоб купати дитину. Але отримала від нього СМС - "Кохана, я тебе чекаю. Швидше приходь". Вона поїхала. І після цього вона мені зателефонувала засмучена і каже, що ось мені не можна, і він хоче до іншої жінки піти, бо йому треба секс. Я порадила піти до мами, а вона сказала, що залишиться спати. Після цього у мене з нею зв'язок зник. І потім я їй дзвонила, але вона слухавку не брала", - розповідає Євгенія.

Поліція США не завадила вбивству українки

Поліція США не завадила вбивству українки

Зрештою родичі забили тривогу, мати дівчина приходила до будинку кликала Яну і її чоловіка. Кілька разів зверталася до поліції, проте ті бездіяли.

"Вона побігла в один відділок, її відправили до російськомовного. Потім вона викликала поліцію до будинку, адже чула стогін і бачила крізь вікно руки Блейка. Вона кричала поліції, що там хтось є, а вони погрожували, що заберуть її до відділку. Казали, що не мають права йти до приватної власності, за законом. А якби вони зламали двері одразу, Яна б ще була живою, її можна було б врятувати. Адже кажуть, що він вбивав її кілька днів", - розповідає сестра загиблої.

Повʼязані теми:

Наступна публікація