Родини Героїв Небесної Сотні вимагатимуть покарання для екс-генпрокурора Шокіна

Родини Героїв Небесної Сотні вимагатимуть покарання для екс-генпрокурора Шокіна

Фото: УНІАН

Матеріали щодо перешкоджання розслідування розстрілів на Майдані планують передати Юрію Луценку

Родини Героїв Небесної Сотні будуть вимагати покарання для екс-генпрокурора Віктора Шокіна за перешкоджання розслідування справ Євромайдану. Про це заявив адвокат родин героїв Небесної сотні Віталій Тинич, пишуть "УНН".

Він зазначив, що готує матеріали для порушення кримінальної справи проти колишнього очільника ГПУ.

Зокрема, наступного тижня адвокати родин Героїв Небесної Сотні планують зустрітися із новопризначеним генпрокурором Юрієм Луценком та передати йому відповідні документи щодо протидії розслідування справ розстрілу людей на Майдані.

"Стосовно Шокіна ми готуємо матеріали для порушення кримінального провадження за перешкоджання, не те, що недокладання, а перешкоджання належному розслідуванню ним і іншими очільниками Генеральної прокуратури", - сказав Тинич.

Нагадаємо, подання до Верховної Ради на арешт лідера фракції "Опозиційний блок" Юрія Бойка вже рік лежить у сейфі генпрокурора. Про це заявив під народний депутат від БПП Сергій Лещенко. За його словами, проект документа про надання згоди на затримання та арешт Бойка зробили "чесні слідчі в часи екс-генпрокурора Віктора Шокіна". Лещенко каже, що слідчі зробили його "по епізоду зрідженого газу і Курченку".

Повʼязані теми:

Наступна публікація