Росія розгорнула у Придністров'ї військові навчання

Росія розгорнула у Придністров'ї військові навчання

Фото: Reuters

У навчаннях взяли участь близько 50 військових, а також задіяли понад 10 одиниць озброєння та техніки.

Росія проводить військові навчання із відбиття нападу умовного терористичного формування на військові об'єкти у Придністров'ї. Про це УНІАН повідомили у прес-службі Міноборони РФ.

Зазначається, що у навчаннях взяли участь близько 50 військових. Також було задіяно понад 10 одиниць озброєння та військової техніки.

"В оперативній групі російських військ у Придністровському регіоні Республіки Молдова (ОГРВ ПРРМ) проведено тренування із відбиття нападу умовного незаконного збройного формування на військові об'єкти. У заході брали участь понад 50 військовослужбовців, було задіяно понад 10 одиниць озброєння і військової техніки", - йдеться у повідомленні Міноборони РФ.

Повідомляється, що тренування полягає у проведенні розвідки підступів до вузла зв'язку з метою захоплення військового об'єкта і виведення з ладу всіх наявних ліній зв'язку умовною терористичною групою.

Військові розвідувального підрозділу виконували ролі "терористів".

"Перша група умовного противника з метою оманливого маневру обстріляла контрольно-пропускний пункт військової частини, у той час як друга спробувала проникнути на територію полку після підриву бетонної огорожі. Особовий склад підрозділу протидії тероризму за тривогою отримав зброю і висунувся до контрольно-пропускного пункту, зайнявши оборону, почав відбивати атаку. У цей час резерв начальника ОГРВ ПРРМ висунувся до вузла зв'язку, де придушив укріплені вогневі точки і знищив умовного противника, зазначили в Міноборони РФ", - йдеться у повідомленні УНІАН.

Нагадаємо, розвідка оцінила військову загрозу Україні з Придністров'я. За даними української розвідки угруповання російських військ на території невизнаного Придністров'я не налічує потужного військового контингенту Росії. Про це в інтерв'ю ТСН повідомив речник Головного управління розвідки Міноборони України Вадим Скібіцький.

Повʼязані теми:

Наступна публікація