Росіяни погрожують українським військовим у Криму кримінальними справами

Росіяни погрожують українським військовим у Криму кримінальними справами

Російські загарбники погрожують українським військовим кримінальними справами.

Українських військових усілякими способами хочуть переманити на бік "захисників" Криму.

Російські військові погрожують кримінальними справами українським військовослужбовцям морської авіаційної бригади ВМС України, що дислокується в селищі Новофедорівка Сакського району (Крим).

Про це повідомляє організатор групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук у своєму Facebook.

За його даними, 17 березня в частину для переговорів прибула делегація російських льотчиків. Пропонували перейти на бік "захисників" Криму.

У "пакет пропозицій" входило російське громадянство, тому разом зі списком бажаючих перейти під юрисдикцію РФ необхідно було здати по 200 гривень на виписку нового паспорта.

"Всі пропозиції росіян офіцери бригади відкинули. Настрій у офіцерів бойовий. Залишати місце служби не збираються", - пише Тимчук.

Так само він додає, що росіяни попередили, що через день-два вони прибудуть приймати техніку бригади і якщо вона буде розукомплектована, то за такими фактами будуть порушуватися російською військовою прокуратурою кримінальні справи.

Як повідомлялося раніше, Україна не визнає вхід Криму до складу Росії. МЗС України вважає, що підписане в Москві рішення щодо входження Криму в склад РФ не правомірне.

Повʼязані теми:

Наступна публікація