Російські військові не хочуть атакувати Маріуполь і просто "вбивають час" до ротації – розвідники

Російські військові не хочуть атакувати Маріуполь і просто "вбивають час" до ротації – розвідники

Поблизу Маріуполя тривають обстріли українських позицій

Інформацію в стані ворога добувають українські розвідники.

Другий день не вщухає стрілянина на сході від Маріуполя. Бойовики б'ють по українських бійцях переважно з артилерії, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Під ударом опинилися крайні блокпости на схід від міста. Інтенсивність вогню порівняно з попередніми днями впала, однак інколи снаряди все ж прилітають на українські позиції.

Одне з сіл поблизу Маріуполя контролюють морські піхотинці. Це ті патріоти, які навесні утримували кримські військові частини від наступу "зелених чоловічків", а потім не зрадили присязі і не перейшли на бік Росії.

"Обстріли в принципі регулярні. Ми ж не єдині, хто тут стоїть. Є сусіди. Періодично щодня комусь перепадає. Дві людини в нас втрати за два з половиною місяці", - розповів офіцер морської піхоти Павло Сухан.

За кілька кілометрів від позиції морпіхів стоять бійці 18-го батальйону. Це мобілізовані з Одеси. Попри постійні обстріли, ці бійці певні, що наступати бойовики наразі не наважаться. Бо спершу мають артилерією знищити всі позиції, а лише потім запускати піхоту.

Котра, за інформацією з передової, з ворожого боку не дуже поспішає. Розвідники кажуть, що на першій лінії оборони противника стоять найманці з не найкращим озброєнням. Російські ж кадрові військові відійшли за другу лінію. І як запевняють українські військові, воювати вони не хочуть, а в більшій мірі просто перечікують час до ротації.

Як уже повідомлялося, проросійські бойовики залишили село біля Маріуполя.

Кореспондент ТСН Мар'яна Бухан

На сході від Маріуполя другий день не вщухає стрілянина

На сході від Маріуполя другий день не вщухає стрілянина

Повʼязані теми:

Наступна публікація