Російські військові зізнались, що по-справжньому почнуть діяти з 17 березня

Російські військові зізнались, що по-справжньому почнуть діяти з 17 березня

Российские военные начнут действовать с 17 марта. / Фото: Reuters

Операцію зі взяття Криму планують завершити до кінця місяця.

Російські військові розкрили таємницю про те, що по-справжньому почнуть діяти 17 березня – одразу після референдуму. По мирних людях обіцяють не стріляти.

У разі відкритої стрілянини окупанти готуються переховувати мирне населення в підвалах. ТСН вдалося розговорити російських військових.

Як йдеться в сюжеті ТСН.19:30, розговорити окупантів практично неможливо, доводиться маскуватися під "місцевих". Крім того, вони оглядають всіх, хто наближається до воріт захопленої ними частини морської піхоти.

Водночас, росіяни обіцяють зі своїм пришестям райське життя всім кримчанам. "Повірте, як тільки це стане частиною Росії, тут стільки туристів буде, ви втомитесь від них відбиватися", - говорять загарбники.

Озброєні "зелені чоловічки" підтверджують, що вони росіяни і впевнені, що в Україні перебувають законно. Більшість із них контрактники з оформленими відрядженням. Також вони кажуть, що приїхали до України цілком свідомо.

Нападники планують після референдуму захопити військові частини України

Нападники планують після референдуму захопити військові частини України

Своє перебування пояснюють тим, щоб захистити референдум 16 березня, щоб його ніхто не зірвав: "ніякі бандити, щоб не було ніяких терактів".

Крім того, росіяни розкривають військову таємницю і кажуть, що діяти по-справжньому почнуть 17 березня. Саме тоді, після незаконного референдуму, заблоковані українські військові частини вважатимуть за незаконні бандитські формування і, відповідно, росіяни підуть на штурм.

Мирне населення обіцяють не чіпати: "Мирних жителів стріляти не будемо. Мирних намагатимемось ховати у будинках чи підвалах".

Російські загарбники також розповідають, що операцію зі взяття Криму планують завершити впродовж місяця. Також вони попереджають, що у цей час на східному кордоні Україні теж щось відбуватиметься, оскільки там теж їхні війська.

Як повідомлялося раніше, після референдуму українських військових в Криму оголосять бандитськими формуваннями.

Повʼязані теми:

Наступна публікація