Російський депутат запропонував відправити в Україну на "Євробачення 2017" ансамбль Збройних сил РФ

Російський депутат запропонував відправити в Україну на "Євробачення 2017" ансамбль Збройних сил РФ

Фото: Getty Images

Також Мілонов запропонував в майбутньому зовсім відмовитися від участі Росії в цьому конкурсі

Сьогодні, 16 травня, депутат петербурзьких законодавчих зборів Віталій Мілонов направив в російський оргкомітет "Євробачення" звернення з пропозицією відправити в Україну на конкурс виконавців із ансамблю музики, пісні і танцю Збройних сил Росії.

"Такий вчинок нашої країни стане цілком недвозначним повідомленням щодо всього конкурсу, його політичної складової і місця проведення", — сказав Мілонов.

Також він запропонував у майбутньому зовсім відмовитися від участі Росії в цьому конкурсі, зважаючи на його "повну духовну деградацію і невідповідності традиціям російського вокалу".

Нагадаємо, українська співачка Джамала перемогла в пісенному конкурсі "Євробачення 2016". З сумарною кількістю балів від журі та глядачів вона отримала 534 бали, а ось Росія, від якої виступав Сергій Лазарєв і яким букмекери пророкували перше місце, розмістився на третьому місці з кількістю балів у 491. Друге місце посіла Дамі Їм з Австралії. Вона отримала 511 балів. Джамала презентувала на конкурсі пісню "1944", присвячену трагічній сторінці в житті кримськотатарського народу - депортації, яку організувала окупаційна радянська влада.

Завдяки перемозі Джамали, в наступному році конкурс відбудеться в Україні. Міністр культури Швеції Аліс Ба Кунке вже пообіцяла, що Україні допоможуть з проведенням "Євробачення 2017".

Мери п'яти українських міст заявили про бажання прийняти у себе міжнародний пісенний конкурс. На проведення претендують Київ, Одеса, Львів, Дніпропетровськ та Херсон.

Чи можливе проведення "Євробачення-2017" у звільненому Криму

Чи можливе проведення "Євробачення-2017" у звільненому Криму

Повʼязані теми:

Наступна публікація