Розвідка повідомила про грандіозні втрати бойовиків: в Донецьк доставили понад 20 тіл

Розвідка повідомила про грандіозні втрати бойовиків: в Донецьк доставили понад 20 тіл

Фото: Reuters

Також розвідка нарахувала понад 30 поранених.

Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомило про чергові втрати бойовиків на Донбасі у результаті бойових дій.

За даними української військової розвідки, 12 березня до міської клінічної лікарні та лікарні № 18 Донецька з Авдіївського напрямку доставлено 23 загиблих та 34 поранених терористів.

Окрім того, за інформацією розвідки, для ротації передових підрозділів, що зазнали суттєвих втрат під Авдіївкою, з території Росії до району н.п. Ясинувата здійснюється перекидання колони військової техніки у складі чотирьох вантажних автомобілів з особовим складом (до 90 осіб), чотирьох вантажівок з боєприпасами до танків та 120-мм мінометів, шістьох одиниць БМП-2.

Нагадаємо, 11 березня в одну з лікарень Донецька доставили тіла 18 загиблих бойовиків. Також в медустанову прибули 26 поранених терористів. Вони були доставлені з Авдіївського напрямку.

Раніше повідомлялося, що бойовики на Донбасі планують розширити контрольовану територію і намагаються захопити район промислової зони Авдіївки, у зв'язку з чим Росія перекинула в район міста додаткове озброєння та військову техніку.

Повʼязані теми:

Наступна публікація