Рятувальники призупинили пошукові роботи на сміттєзвалищі під Львовом

Рятувальники призупинили пошукові роботи на сміттєзвалищі під Львовом

Фото: ДСНС

Слід з'ясувати, чи є сенс шукати зниклого еколога саме на сміттєзвалищі.

Пошукові роботи на Грибовицькому сміттєзвалищі під Львовом призупинені.

За словами речника ДСНС у Львівській області Віталія Туровцева, пошукові роботи на сміттєзвалищі призупинені. Щодо ймовірного четвертого загиблого еколога, то експерти мають підтвердити, чи справді цей чоловік був тут, чи є сенс шукати серед сміття.

61-річний інженер-еколог Олександр Бутін, який перебував на території Грибовицького сміттєзвалища, але так і не повернуся ні на роботу, ні додому.

На сміттєзвалищі під Львовом рятівники знайшли тіло третього пожежника, який разом із двома товаришами потрапив під завал на полігоні.

Також стали відомі імена загиблих пожежників: Богдан Юнко, сержант ДПРЧ-17 м. Жовква, 27 років; Юрій Рудий, начальник ДПРП-48 м. Рава-Руська, 29 років; Андрій Вненкевич, начальник караулу ДПРЧ-17 м. Жовква, 32 роки.

Нагадаємо, що у понеділок, 30 травня, на допомогу в пошуках та порятунку пожежників, які опинились під завалом на Грибовицькому сміттєзвалищі, зі Львова вирушили 30 курсантів старших курсів Львівського державного університету безпеки життєдіяльності.

Проте місцеві мешканці перекрили в'їзд автобусу із курсантами до сміттєзвалища.

Один із рятувальників, якому вдалося врятуватися, розповів, що зсув сміття нагадував землетрус. Саме на його очах чотирьох чоловіків накрило сміттєвою лавиною.

сміттєзвалище

Як можна вирішити проблему сміттєзвалищ в Україні

Як можна вирішити проблему сміттєзвалищ в Україні

Повʼязані теми:

Наступна публікація