Саакашвілі назвав причини відставки очільника одеської поліції Лорткіпанідзе

Саакашвілі назвав причини відставки очільника одеської поліції Лорткіпанідзе

Фото: УНІАН

Він також подякував Лорткіпанідзе за роботу.

Голова Одеської обласної державної адміністрації Міхеіл Саакашвілі назвав причини відставки очільника одеської поліції Гіоргі Лорткіпанідзе.

Про це він повідомив на сторінці у Facebook.

"Це був перший начальник поліції протягом дуже довго періоду в історії Одеси, який не брав хабарів. Спочатку у нього відібрали більшість функцій, а потім почали цькування з усіх боків. Звичайно, можна було зробити набагато більше, але спасибі за те, що зберегли мир, повернули Одесу до нормального і спокійного життя і за те, що у повністю прогнилій системі залишився чистим і зберіг честь!", - заявив він.

"Ну що ж, тепер корупціонери і мерзотники всіх мастей можуть святкувати перемогу. Я їх запевняю, дуже ненадовго!", - додав Саакашвілі.

Нагадаємо, начальник поліції Одеської області Гіоргі Лорткіпанідзе подав у відставкуПро це йдеться у його зверненні, оприлюдненому на сайті обласної поліції. "У житті все має логічний початок, продовження і кінець. Через півтора року з мого призначення на пост керівника Одеської поліції, я прийняв рішення покинути займану посаду", - заявив він.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Призначення Саакашвілі
Наступна публікація