Савченко написала новий лист: "Вийду з в'язниці лише на своїх умовах"

Савченко написала новий лист: "Вийду з в'язниці лише на своїх умовах"

Фото: Reuters

Українка налаштована рішуче.

Українська льотчиця Надія Савченко написала коротке повідомлення у СІЗО.

У своєму зверненні вона зазначила, що виходитиме на волю лише на своїх умовах.

Вона закликала всіх допомогти вийти їй на волю, і "не хоче чекати на невизначенність".

"Тепер я буду виходити із в'язниці на своїх умовах, щоб всьому світові показати, що Росію можна скрутити в баранячий ріг, якщо не боятися і бути незламною як я", - написала Савченко.

Льотчиця також переконана у своїй перемозі. 

Фото: ТСН.ua

Сьогодні третій день Надії Савченко без їжі та води

Сьогодні третій день Надії Савченко без їжі та води

Нагадаємо, нещодавно за звільнення Савченко також виступили міністр Великої Британії у справах Європи Девід Лідінгтон та президент Парламентської асамблеї Ради Європи (ПАРЄ) Педро Аграмунт.

Після чергового суду, 4 березня, українська льотчиця Надія Савченко, яку досі утримують в СІЗО в РФ, оголосила про сухе голодування з п'ятниці.

Нагадаємо, що 3 березня, в Донецьку Ростовської області Росії суддя не дав українській льотчиці і депутату Надії Савченко проголосити останнє слово та оголосив продовження процесу 9 березня об 11:00.

Як відомо, Савченко у відповідь на вимогу обвинувачення засудити її до 23 років тюрми порадила судові погодитися якнайшвидше, щоб не затягувати справу. Також вона виступила категорично проти свого обміну на російських ГРУшників. "ГРУшників за одного невинного, це занадто багато" - сказала вона.

Також 6 березня, в найбільших містах України відбувалися акції на підтримку полоненої Росією української льотчиці Надії Савченко. Зокрема, з вимогою звільнити полонену сотні людей вийшли на центральні площі в Києві, Харкові та Одесі.

Наступна публікація