СБУ назвала дати, коли Харківщині загрожують теракти

СБУ назвала дати, коли Харківщині загрожують теракти

Фото: Reuters

Сепаратисти підбурюють людей вийти на акції протесту.

У Харківській області протягом найближчих двох тижнів існує висока загроза терактів і масових заворушень.

Про це повідомили у прес-службі Харківської міськради.

"Управління Служби безпеки України в Харківській області отримало інформацію про потенційні загрози проведення на території регіону масових протестних заходів антидержавного характеру з 4 по 20 листопада", - йдеться у повідомленні.

За даними спецслужби, заклики прийти на акції протесту поширюють через соціальні мережі представники проросійськи налаштованих політичних структур.

"Датами проведення масових акцій антидержавного характеру зазначено 4 листопада - так званий "День народної єдності", державне свято Російської Федерації, і 19 листопада - заплановані масові заходи в великих містах України в рамках акції "Тарифний супротив", - додали у прес-службі.

Водночас мешканців області закликали бути гранично уважними і обережними, особливо в місцях масового скупчення людей, звертати увагу на підозрілі предмети і залишені сумки в транспорті, магазинах, торгових центрах, а також бути пильними стосовно сторонніх людей, які намагаються потрапити в під'їзди житлових будинків, горища і підвали.

Нагадаємо, раніше потужний теракт готувався у Лисичанську. У смітнику на залізничному вокзалі силовики знайшли вибухівку.

Повʼязані теми:

Наступна публікація