СБУ викрила столичне наркоугруповання на збуті речовини в особливо великих розмірах

Під час обшуків у них вилучено наркотичні засоби, психотропні речовини, зброю, боєприпаси та понад 30 тис дол.

Співробітники Служби безпеки України спільно з прокуратурою ліквідували у Києві наркоугруповання, що збувало наркотики в особливо великих розмірах.

Про це повідомили у прес-центрі Служби безпеки України.

"Завдяки успішно проведеній спецоперації, співробітники СБУ затримали п'ятьох зловмисників. Під час обшуків у них вилучено наркотичні засоби, психотропні речовини, зброю, боєприпаси та понад 30 тисяч доларів США", - йдеться у повідомленні.

У зв'язку з цим було відкрито кримінальне провадження за статтею "Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів".

Наразі триває комплекс невідкладних слідчих дій з встановлення всіх причетних до протиправної діяльності.

Нагадаємо, 34-річний чоловік привіз до Києва 150 кілограмів наркотичної речовини. Правоохоронці зустріли чоловіка на платформі столичного вокзалу із трьома сумками насваю – популярної наркотичної речовини у Середній Азії. Чоловік їхав потягом Москва-Кишинів. Каже, думав, що везе спеції.

Начальник Національної поліції Києва Андрій Крищенко на власній сторінці у Facebook написав, що насвай закон не забороняє, але його часто вживають школярі. Тож правоохоронці ще визначаються із кваліфікацією цього інциденту.

Повʼязані теми:

Наступна публікація