СБУ викрила зловмисників, які втручалися у роботу мобільних операторів

Під час обшуків правоохоронці вилучили телекомунікаційне обладнання.

Співробітники Служби безпеки України викрили діяльність зловмисників, які втручалися у роботу мобільних операторів.

Про це пише прес-служба СБУ на сторінці у Facebook.

"У Дніпропетровську співробітники управління внутрішньої безпеки СБ України викрили протиправний механізм втручання в роботу мобільних операторів. За попередніми даними, щомісячні збитки від незаконної діяльності становили близько 200 тисяч доларів США", - йдеться в повідомленні у соціальній мережі.

"Під час обшуків за місцем проживання п'ятьох зловмисників правоохоронці вилучили телекомунікаційне обладнання на 10 тисяч сім-карток, за допомогою якого відбувалося втручання в телекомунікаційні мережі операторів зв'язку. Також у ділків вилучено 30 тисяч використаних сім-карток українських і російських операторів зв'язку та 32 тисячі доларів готівкою", - резюмували в СБУ.

Нагадаємо, що раніше у Генпрокуратурі розповіли подробиці затримання та діяльності банди, які користуючись зв'язками із окремими співробітниками Головного управління Національної поліції у місті Києві, а також з нотаріусами, викрадали, тривалий час утримували, і при цьому били, мордували та вбивали мешканців столиці, щоб заволодіти їх житлом.

Повʼязані теми:

Наступна публікація