СБУ затримала керівника батальйону, який здирав гроші із підлеглих

СБУ затримала керівника батальйону, який здирав гроші із підлеглих

Оперативники затримали злочинця під час отримання чергового хабара.

Заступника командира батальйону однієї із військових частин, що дислокується на Полтавщині, затримали на хабарі співробітники Служби безпеки України в Полтавській області спільно з поліцією під процесуальним керівництвом військової прокуратури.

Про це інформує прес-група УСБУ в Полтавській області.

Офіцер систематично вимагав гроші з підлеглих військовослужбовців за непритягнення їх до дисциплінарної відповідальності, безперешкодне проходження служби, а також за можливість піти у відпустку. Оперативники спецслужби затримали здирника у службовому кабінеті під час отримання чергового хабаря у розмірі п'ять тисяч гривень. Всього правоохоронці задокументували вісім епізодів одержання неправомірної вигоди.

Затриманому оголошено про підозру за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Тривають оперативно-слідчі дії.

Нагадаємо, прокуратура Києва завершила досудове розслідування стосовно колишнього заступника міністра охорони здоров'я України Романа Василишина і завідувача відділення Олександрівської клінічної лікарні Юрія Серняка, які були затримані на місці злочину під час отримання хабара. 

У Чернівцях борці з корупцією погоріли на хабарі

У Чернівцях борці з корупцією погоріли на хабарі

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація