Щаслива українська багатодітна родина розкрила секрет свого успіху

Щаслива українська багатодітна родина розкрила секрет свого успіху

Фото: Яндекс

В основі родинного щастя – любов і віра.

В Україні налічується понад 300 тисяч багатодітних родин. До таких зараховано сім'ї, де є три та більше дітей, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

В уяві багатьох багатодітна родина – означає неблагополучна та злиденна. Однак насправді такі сім'ї можуть бути і є цілком щасливими та успішними. У родині Кравчуків троє дітей – Даша, Давид і Данило. Дівчинці вже 6, а хлопцям 3 та 1 рік.

Мама Наталя в декреті вже шість років. Їй 29, чоловікові 32. Зізнається, що сама була в полоні стереотипів – третю дитину не хотіла саме через статус багатодітної родини. "Ну, ставлення таке от: багатодітні – бідні, брудні, некрасиві. Мені чоловік сказав: ми з тобою покажемо, що багатодітна родина може бути гарною родиною. Це мене підбадьорило", - розповіла жінка.

Дітки щастя: якою може бути українська багатодітна сім'я

Дітки щастя: якою може бути українська багатодітна сім'я

Батьки приділяють дітям увесь вільний час. Донька цього року пішла до першого класу, а ще займається музикою, ходить на танці та малює. Кілька разів вигравала перші місця на творчих конкурсах. Її патріотичні малюнки передавали військовим, котрі носили їх при собі на самісінькому фронті, як обереги. "Українка має знати свою історію. Вона вже знає гімн, вчимо, які гетьмани були", - кажуть батьки.

Вони не прагнуть зробити з дітей геніїв – навпаки, дають їм свободу розвиватися, гратися та відпочивати. Головним своїм завданням вважають виростити гідних людей. Секрет родинного щастя простий: любов один до одного та віра в Бога й Україну. А ще – невеличкі традиції. Наприклад, щонеділі обід у колі родини та час від часу вечеря лише вдвох – подружжя влаштовує собі побачення.

Батьки кажуть, що статус багатодітної сім'ї їх уже абсолютно не лякає. Тому вони готові завести й четверту дитину. Вже підібрали ім'я – також на літеру "Д". Мріють про Дем'яна або Діану.

Кореспондент ТСН Алла Хоцянівська

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Виховання дітей
Наступна публікація