"Секс і ТСН": ТСН.Тиждень розпочинає серію сюжетів про стосунки між чоловіком та жінкою

"Секс і ТСН": ТСН.Тиждень розпочинає серію сюжетів про стосунки між чоловіком та жінкою

Фото: africangossipcenter.com

Глядачі дізнаються про таємні механізми службових романів, руйнівну силу цивільного шлюбу і прекрасні винятки.

У неділю, 13 березня, ТСН.Тиждень покаже перший сюжет зі спеціального циклу "Секс і ТСН".

Четверо журналісток ТСН.Тиждень вирішили ненадовго відволіктись від проблем політики, економіки та корупції, і звернутись до вічної теми - кохання та стосунків між чоловіком та жінкою.  

Проект складається з чотирьох серій, авторками кожної з яких виступили журналістки ТСН.Тиждень – Галина Сергєєва, Ольга Мальчевська, Юлія Дячук та Юлія Панкова, кожна у своєму амплуа. У коротких фільмах-сюжетах вони приміряють на себе різні образи - мрійниці, перфекціоністки, дівчини-хіппі та янгола з бісиками, а також намагатимуться розібратися у любовних питаннях, аби дізнатися як сучасні українці змінили до них ставлення. 

Зокрема, у першій частині циклу "Секс і ТСН" Юлія Дячук спробує розвідати, якими є ідеальні чоловіки та жінки, і де їх шукати. Інтрига наростатиме з кожним наступним сюжетом. 

Глядачі дізнаються про таємні механізми службових романів, руйнівну силу цивільного шлюбу і прекрасні винятки, про 10 способів знайти собі ідеального партнера, та чи існує життя після одруження. 

"Єдиний шанс вижити в нинішніх умовах війни та кризи – згуртуватись та пам'ятати, що в нашому житті є любов", - коментує нестандартну тему проекту ведуча ТСН.Тиждень Алла Мазур. 

Щотижневий підсумковий випуск ТСН виходить у неділю о 19:30 на телеканалі 1+1.

Повʼязані теми:

Наступна публікація