Семенченко заявив про можливу фальсифікацію на виборах мера Кривого Рогу

Семенченко заявив про можливу фальсифікацію на виборах мера Кривого Рогу

Фото: УНІАН

Семенченко впевнений, що ніхто з кандидатів, окрім нього, не має шансів вийти до другого туру

Кандидат в мери Кривого Рогу від "Самопомочі" Семен Семенченко заявляє про можливу фальсифікацію позачергових виборів мера Кривого Рогу, пише "Ліга. Новости".

За його словами, діючого мера міста Олександра Вілкула підтримують 40% городян. При цьому, влада Кривого Рогу намагається "накрутити" Вілкулу 53%.

"За моїми даними, Вілкул не має більш ніж 40% підтримки, але при цьому влада активно розкручує технологію, згідно з якою хочуть приписати йому 53%. У разі, якщо це буде зроблено, ми маємо справу з тотальною фальсифікацією результатів виборчого процесу", - заявив Семенченко.

При цьому, кандидат в мери також заявив про можливі масові заворушення, якщо територіальна комісія Кривого Рогу визнає перемогу Вілкула в першому турі.

"Я люблю всіх людей, але звичайних людей я люблю як звичайних людей, а корупціонерів та фальсифікаторів я люблю інакше. Так от, якщо після оголошення результатів завтрашніх виборів будуть мати місце фальсифікації, то винні за це мають бути готові до того, що ми будемо їх любити особливим способом", - підкреслив Семенченко, додавши, що крім нього вийти в другий тур, ніхто з кандидатів не має шансів.

Нагадаємо, що Верховна Рада призначила позачергові вибори мера Кривого Рогу на 27 березня після масових протестів.

Свою кандидатуру у мери Кривого Рогу Семен Семенченко висунув після того, як 28 лютого місцевий осередок "Самопомочі" ухвалив відповідне рішення.

Загалом, для участі у виборах міського голови Кривого Рогу подали документи 17 кандидатів.

Повʼязані теми:

Наступна публікація