Сенатор Маккейн вступився за 1+1

Сенатор Маккейн вступився за 1+1

Американець дав ексклюзивне інтерв'ю ТСН.

Впливовий американський сенатор Джон Маккейн прокоментував ситуацію, що склалася довкола телеканалу 1+1. Політик визнав, що недостатньо обізнаний із подробицями, але застеріг будь-кого зазіхати на свободу слова, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

"Я вірю в те, що має бути свобода слова і ЗМІ. І сподіваюся, що рішення буде прийнято. Я не надто детально знайомий із цією ситуацією, щоб говорити конкретно, однак я завжди радий бути на вашому каналі", - запевнив Маккейн.

Як уже повідомлялося, каналові досі не видали бланку ліцензії на аналогове мовлення, яку погодили ще два тижні тому. Строк дії попередньої сплив учора, тож теоретично держава може будь-якої миті відімкнути 1+1 для тих глядачів, у кого немає сучасних цифрових телевізорів. Нацрада нарешті надіслала офіційний лист, який вимагав ще раз надати інформацію про власників, і канал її вкотре надав. Кур'єром виступив особисто генеральний директор каналу Олександр Ткаченко, який відвіз необхідні папірці до Нацради. Але вийшов він з установи з порожніми руками, хоча напередодні у прямому ефірі ТСН керівник Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення Юрій Артеменко обіцяв після надання інформації про головного бенефіціара за лічені години видати дозвіл на роботу каналу.

Соратники по партії новообраного американського президента прибули до Києва

Соратники по партії новообраного американського президента прибули до Києва

Повʼязані теми:

Наступна публікація