Сепаратистам не дали завести на територію бойвиків 70 гранат і карток на 1,5 млн руб.

Сепаратистам не дали завести на територію бойвиків 70 гранат і карток на 1,5 млн руб.

Фото: Держприкордонслужба України

Контрабанда була вилучена прикордонниками 

На блокпосту біля села Гаврилівка затримали водія, який віз в Донецьку область 70 гранат, а в контрольному пункті в'їзду-виїзду "Новотроїцьке" затримали машину з картками поповнення на 1,5 млн руб.

На блокпосту біля села Гаврилівка Покровського району Дніпропетровської області співробітники поліції зупинили для перевірки автомобіль "Фольксваген Аморок", в якому виявили 70 гранат. Місцем призначення було Курахово Донецької області.

"Під час огляду увечері 3 березня транспортного засобу поліцейські виявили дві цинкових коробки, в яких знаходилося 70 дульнозарядних гранат ВОГ-25 до підствольним гранатомтам ГП-25 і коробка до кулемета Калашникова на 200 патронів без куль. Відповідних документів на засоби ураження не було",- йдеться в повідомленні поліції.

36-річного водія, жителя Дніпропетровська, затримали. Вибухові пристрої направлені на експертизу.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю) Кримінального кодексу України.

А п'ять тис. карток поповнення інтернету номіналом 300 рублів РФ кожна виявили вчора прикордонники спільно з працівниками фіскальної служби в контрольному пункті в'їзду-виїзду "Новотроїцьке", повідомляє прес-служба Донецького прикордонного загону.

У транспортному засобі марки "Volkswagen", що слідував на підконтрольну бойовикам територію на полику заднього сидіння в сумці пасажир намагався провезти картки поповнення для інтернет провайдеру "City Line" у кількості 5 тис. штук.

Під час проходження контролю чоловік помітно нервував, після чого прикордонники прийняли рішення провести поглиблений огляд автівки.

У сумці пасажира серед особистих речей правоохоронці виявили картки для поповнення інтернету вартістю в 1,5 млн руб.

Зі слів особи картки він віз для подальшої реалізації на непідконтрольній території.

Для прийняття правового рішення транспортний засіб та виявлене передано представникам зведеної мобільної групи.

Повʼязані теми:

Наступна публікація