Сервіс ivi.ru тепер з'явиться і в Україні Реклама

Сервіс ivi.ru тепер з'явиться і в Україні

Сервіс ivi.ru один з найбільших віртуальних кінотеатрів Мережі, виходить на ринок країн СНД.

Тепер користувачі з усього пострадянського простору, в тому числі і України, зможуть оцінити високу якість його роботи і численні переваги.

Чому ivi.ru?

Кінотеатр ivi.ru був створений кілька років тому відомим в Росії підприємцем Олегом Тумановим і швидко набув популярності серед справжніх шанувальників кіномистецтва. Ресурс відкриває користувачам доступ до величезної колекції фільмів, починаючи з улюблених радянських шедеврів і визнаними стрічками світових режисерів, а закінчуючи сучасними блокбастерами і фентезі. Крім того, у відеотеці є маса телепередач російського і західного виробництва, а також багато іншого. 

Малюки і їх батьки знайдуть на сайті найцікавіші мультфільми, які демонструються без "дорослої" реклами і спливаючих вікон. Дивитися відео можна в будь-який час доби з будь-якого пристрою (персональні комп'ютери, ноутбуки, сучасні телевізійні приставки Smart TV), а користувачам смартфонів і планшетів для більшої зручності пропонується завантажити безкоштовний додаток для мобільних девайсів. 

Крім різноманітної бібліотеки контенту на ivi.ru є багато корисних і цікавих функцій. У їх число входить зручний фільтр для вибору фільмів, що дозволяє впорядкувати картини за різними параметрами (рік випуску, формат, країна-виробник тощо), розділ "Збірки", де глядачі знайдуть відео на будь-який смак (наприклад, які б мотивували картини, роботи певного режисера або актора, найсмішніші комедії), розділ "Титр" з новинами зі світу кіно. 

Насолоджуватися улюбленими фільмами на сайті ivi.ru можна абсолютно безкоштовно, але для більш зручного перегляду користувачам пропонується придбати місячну підписку, яка коштуватиме 199 російських рублів (близько 75 гривень). Вона гарантує ідеальну роботу сервісу, без збоїв і помилок, а також дає можливість дивитися контент без реклами в найвищій якості (формат Full HD 1080p), отримувати знижки на відео з колекції обраного кіно і доступ до новинок прокату одразу ж після того, як вони виходять на великі екрани. 

На сьогоднішній день сукупна аудиторія ivi.ru налічує приблизно 24 млн осіб, велика частина яких знаходиться на території РФ. Але після зняття обмежень по географічному розташуванню (геотаргетингу) користувачів дивитися кіно в найвищій якості в будь-який час зможуть і українські глядачі.

Наступна публікація