Сестра адвоката Грабовського: "Він був дуже закритою людиною і про роботу не розмовляв"

Сестра адвоката Грабовського: "Він був дуже закритою людиною і про роботу не розмовляв"

Юрій Грабовський

Менше півроку тому брат та сестра Грабовські поховали маму.

Сьогодні у столичному моргу опізнали тіло адвоката Юрія Грабовського. Друзі та рідні до останнього моменту відмовлялись вірити у його смерть.

"Було впізнання сестрою, і ми знайшли лікаря, який проводив протезування зубів Юрію, і вони вдвох були присутніми на впізнанні, і на жаль Юрій впізнаний. Була надія, що це не Юрій. Всі, хто Юру гарно знають, підтвердять - це професіонал з великої літери і добра людина", - розповів ТСН адвокат Ігор Черезов, який зараз представляє інтереси сестри вбитого.

Сестра Грабовського, яка прилетіла з Ізраїлю на упізнання, не може повірити в усе, що сталося. Тим більш, що менше ніж півроку том, Грабовські втратили маму.

"Юра ніколи не розказував про свої справи вдома, завжди говорили лише про сімейні події, просто про приватне життя. Тому я не маю уяви, для мене це було повним шоком - близьких родичів тільки я одна. 5 місяців тому ми поховали маму, і я сказала Юрі, що ми тепер залишились одні, у нас тепер нема нікого", - розповіла Ольга.

У кого могли бути мотиви так вчинити із братом, Ольга не знає.

"Юра був дуже закритою людиною, і про свою роботу ні з ким не розмовляв", - каже Грабовська.

Похорон адвоката відбудеться 2 квітня, організацію взяла на себе Національна асоціація адвокатів. Прощання із Грабовським влаштують на території Києво-Печерської лаври о першій годині дня, а поховають на Лісовому кладовищі, де могили батьків Юрія та Ольги.

Нагадаємо, 10 березня Національна поліція України почала розшукувати зниклого адвоката ГРУвця Олександра Александрова Юрія Грабовського. 9 березня Грабовський повинен був з'явитися на засідання суду по справі Александрова і Єрофєєва, однак через його відсутність засідання було перенесено.

Тіло зниклого захисника російського ГРУвця Олександра Александрова знайшли в Черкаській області. Головний військовий прокурор Анатолій Матіос заявив, що вбивство було добре профінансовано та ретельно сплановано.

Кореспондент ТСН Оксана Щербина

Повʼязані теми:

Наступна публікація