Шахраї та пройдисвіти. "Гоблін" Аксьонов звинуватив прокремлівський канал у брехні

Шахраї та пройдисвіти. "Гоблін" Аксьонов звинуватив прокремлівський канал у брехні

Аксьонову не сподобався сюжет НТВ про Крим / Фото: УНІАН

"Глава" півострова не хоче пускати російського журналіста на засідання. 

Самопроголошений ватажок окупованого РФ Криму Сергій Аксьонов звинуватив російський телеканал НТВ у брехні.

Так званий глава анексованого півострова розкритикував сюжет російського журналіста про ситуацію із енергозалежністю Криму, пише FlashCrimea.

"НТВ повідомляє, що за рік і вісім місяців проблема енергонезалежності вирішена не була, звіти влади Криму у федеральний центр, що регіон готовий до відключень енергії, спростувала сувора дійсність... Але слухати таку брехню... Це пише один діяч, який на "5 каналі" у Порошенка працював, а зараз став великим російським журналістом  НТВ. Пройдисвітів всяких понабирали, шахраїв. Треба повісити фотографію цього журналіста на вході, щоб його не пускали в зал. Це ображає!",  - поскаржився Аксьонов.

Енергетична блокада анексованого росіянами півострова триває вже дев'яту добу. Крим залишився без світла ввечері в суботу, 21 листопада, внаслідок підриву електроопор на Херсонщині. Активісти зазначають, що триматимуть блокаду, доки кримська окупаційна влада не звільнить усіх політв'язнів.

Знеструмлений Крим живе в режимі жорсткої економії. Подача електроенергії на півострові обмежена у трьох сотнях населених пунктів – це майже 25 тисяч будинків, порахувала самопроголошена влада. У багатьох містах і селах півострова не працює ні мобільний, ні стаціонарний телефонний зв'язок.

У більшості дитячих закладів тривають канікули. У медицині – теж економія. Скасували планові операції та щеплення. Шпиталюватимуть лише хворих дітей до трьох років та призовників.

Повʼязані теми:

Наступна публікація