Що ми їмо?

Тепер фахівці здатні виявити майже все.© УНІАН
Укрaїнa 13 листопада, 2007, 22:08 830
Додати до обраного
Можливо, незабаром стане більш зрозуміло, що ми їмо, адже в Україні створено Аналітичний центр якості та безпеки продуктів.

Можливо, незабаром стане більш зрозуміло, що ми їмо, адже в Україні створено Аналітичний центр якості та безпеки продуктів.

Це один із найбільших наукових проектів останніх років. Два новозбудованих лабораторні комплекси й обладнання на три мільйони доларів. 

Тепер фахівці здатні виявити майже все - від пестицидів у ґрунті, до генних модифікантів у ковбасі.

Нова лабораторія в Україні

Укрaїнa 13 листопада, 2007, 00:00

Дізнавайтеся головні новини першими — підписуйтесь на наші push-сповіщення.
Обіцяємо повідомляти лише про найважливіше.

Відправити другу Надрукувати Написати до редакції © За матеріалами ТСН / ОГ
Побачили помилку - контрол+ентер
Укрaїнa 13 листопада, 2007, 22:08 830
Додати до обраного
Всього коментарів: 0
Вибір редакції