Шість українських солдатів підірвалися на розтяжках і мінах протягом доби

Шість українських солдатів підірвалися на розтяжках і мінах протягом доби

На Донбасі, як і раніше, далеко до миру

РНБО закликає всіх українців бути пильними, адже диверсії і теракти можливі не лише в зоні АТО.

Черговий день на Донбасі знову не приніс очікуваного миру. Напруженою залишається ситуація поблизу донецького аеропорту, Дебальцевого на Донеччині та міста Щастя на Луганщині, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Крім того, за даними групи "Інформаційний спротив", в районі Новоазовська терористи проводять перегрупування і навчання.

У цей населений пункт за 40 км від Маріуполя прибули колона з боєприпасами та підрозділ спецпризначенців ГРУ. Військовослужбовці не приховують своєї приналежності до збройних сил Росії.

Терористи й далі ведуть вогонь по позиціях українських військ. З "Градів" обстріляли війська поблизу селища Тоненьке.

Загалом за минулу добу в зоні АТО загинули 7 українських військовослужбовців, кажуть у РНБО. Більшість через підриви на мінах і розтяжках, встановлених террористами.

"Ми закликаємо жителів звільнених територій і районів, які знаходяться поза територіями, які контролюються терористами та під контролем терористів, бути надзвичайно пильними. У випадку виявлення будь-яких розтяжок, підозрілих предметів, схожих на снаряди, гранати, вибухівку, обов'язково повідомляйте за телефоном 101", - просить речник інформаційного центру РНБО Андрій Лисенко.

Як уже повідомлялося, за минулу добу терористи понад 30 разів порушували "режим тиші".

В районі Новоазовська терористи проводять перегрупування і навчання

В районі Новоазовська терористи проводять перегрупування і навчання

Повʼязані теми:

Наступна публікація