Шокін залишив екс-заступника Каська без квартири

Шокін залишив екс-заступника Каська без квартири

Фото: УНІАН

За версією слідства, Касько отримав квартиру, ніби то збрехавши про відсутність житла в столиці

Генеральна прокуратура наклала арешт на трикімнатну квартиру колишнього заступника генерального прокурора Віктора Шокіна Віталія Каська у Києві, про це свідчить ухвала Печерського райсуду столиці від 22 березня.

Житло розташоване у центральній частині міста, за адресою бульвар Дружби Народів,14-16, а сам арешт накладено від 12 лютого цього року в рамках кримінального провадження.

Слідство наполягає на версії, що Касько незаконно заволодів квартирою, надавши неправдиву інформацію про відсутність постійного житла в столиці. Втім, службову однокімнатну квартиру він отримав ще 2003 року, яку потім приватизувала його матір.

Квартирою ж на три кімнати екс-заступник генпрокурора ніби то заволодів, завищивши кількість членів сім'ї в період з 2010 до 2014 року. Тоді Касько заявив, що мешкає з дідусем, матір'ю і сестрою, на підставі чого йому і видали трикімнатне житло, загальною площею 155 кв. м.

Раніше, Касько заявляв, що у нього є лише одна квартира і жодної земельної ділянки. А інформація у ЗМІ та заяви нардепів – інформаційна війна проти нього.

Нагадаємо, Віталій Касько заявив, що Віктор Шокін ніби то вимагав виконувати його вимоги Ігоря Кононенка (нардепа від "БПП").

Свою відставку Касько пояснив тим, що останньою краплею для нього став черговий перерозподіл обов'язків у ГПУ.

Зокрема, Касько скаржився на свого начальника Віктора Шокіна, який ніби то забрав у нього "всі функції та інструменти вести і контролювати справи, над якими починала працювати наша команда, в тому числі й у справі так званих "діамантових прокурорів"

Повʼязані теми:

Наступна публікація