Синоптики розповіли, із якою погодою українці зустрінуть Різдво

Синоптики розповіли, із якою погодою українці зустрінуть Різдво

Фото: Reuters

Прогноз погоди на 7 і 8 січня.

В Україні на Різдво, 7 січня, погоду визначатиме активний циклон з Балкан, тому очікуються складні погодні умови: сильний сніг і замети.

Як повідомляє Укргідрометцентр, у Черкаській, Кіровоградській, Полтавській, Харківській областях прогнозується сильний сніг та мокрий сніг, хуртовини, замети.

У південних, Дніпропетровській, Донецькій і Луганській областях - сильний дощ та мокрий сніг; у західних, північних та Вінницькій областях - помірний сніг, місцями хуртовина.

На дорогах України ожеледиця, крім заходу та півночі, пориви вітру 15-20 м/с, місцями налипання мокрого снігу та ожеледь.

Температура вночі 4-9° морозу, на півночі Лівобережжя до 14°, вдень 1-6 ° морозу; у південній частині вночі та вдень від 2° морозу до 3° тепла, місцями вдень 4-9°.

У Києві 7 січня вночі та вдень очікується сніг, слабка хуртовина, на дорогах ожеледиця, вітер східний, 7-12 м/с, вдень поривчастий. Температура вночі 7-9°, вдень 4-6° морозу.

В Україні 8 січня також очікуються складні погодні умови. Температура вночі 5-10° морозу, вдень 1-6° морозу.

У Києві 8 січня вночі помірний, вдень невеликий сніг, слабка хуртовина. На дорогах ожеледиця. Температура вночі 7-9° морозу, вдень 4-6° морозу.

Нагадаємо, що синоптики оголосили штормове попередження в Києві.

Повʼязані теми:

Наступна публікація