Скандал на Полтавщині: п'яний заступник глави РДА побив жінку і двох чоловіків

У затриманого посадовця, який перебував за кермом авто, виявили 0,7 проміле алкоголю.

На Полтавщині в селі Красна Лука заступник глави Гадяцької райдержадміністрації Іван Волощук напідпитку накинувся із кулаками на місцевих мешканців.

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook "Базар Медіа".

"П'яний за кермом власного автомобіля ледь не переїхав жінку із малолітньою дитиною, а згодом накинувся на них. У жертв переломи кінцівок та інші ушкодження", - йдеться у повідомленні.

Пізніше у Гадяцькому відділі поліції уточнили, що посадовець завдав 25-річній жінці удари кулаками по тулубу та верхніх кінцівках.

"Двоє чоловіків, які стали свідками побиття, втрутилися, щоб захистити жінку. Однак порушник вчинив опір та наніс їм удари руками і ногами по різним частинам голови та тіла", - додали правоохоронці, які затримали чиновника.

Під час проведення медичної експертизи у крові Волощука виявили 0,7 проміле алкоголю.

За словами дружини посадовця Олени бійка сталася через те, що її чоловік випадково задавив одного з індичат, яких випасала жінка разом із дитиною, пише "Полтавщина".

"Він їхав на машині, а жінка з дитиною край дороги випасала індичат. Одного з індичат він випадково задавив. Він зупинився та повернувся, щоб залагодити цю ситуацію. Ця доросла жінка, поки він відкрив вікно і почав з нею розмовляти, врізала йому в око, підняла крик. Підійшли чоловіки… Якби він хотів, він би втік з місця події", - розповіла вона.

До того ж вона заперечила слова голови Краснолуцької сільради Віктора Романенка, який заявив, що Волощук ледь не збив хлопчика, і саме через це нібито і почався конфлікт, який переріс у бійку.

Своєю чергою обурений очільник Гадяцької РДА Олексій Матюшенко написав на своїй сторінці у ВКонтакте, що засуджує вчинок свого заступника і пообіцяв вжити відповідних заходів щодо звільнення Волощука з посади.

Повʼязані теми:

Наступна публікація