Скандал у "Широкому Лану": на полігоні чекають на Муженка та годують бійців "гарячим"

Скандал у "Широкому Лану": на полігоні чекають на Муженка та годують бійців "гарячим"

Бійці домоглися свого / Фото: Преступности НЕТ

На полігон впродовж усієї ночі довозили матеріальне забезпечення.

Бійці 53-ї окремої механізованої бригади, які влаштували піший протест щодо умов їхньої дислокації на полігоні "Широкий Лан", домоглися свого. У військовому угрупуванні від учора почали кардинально змінювати перебування вояків на полігоні. А відсьогодні в усіх військових формуваннях та навчальних центрах південного регіону розпочинається масштабна перевірка, йдеться в сюжеті ТСН.Ранок

Бійці батальйону вчора ввечері повернулися з лазні. Їх вже годують гарячою їжею.

Тим часом, на полігон впродовж усієї ночі довозили матеріальне забезпечення бійців, бо саме через збій у логістиці і стався цей інцидент, принаймні, так офіційно стверджують керівники.

Зранку мають приїхати перевіряльники - фахівці одразу кількох відомств, а пообідні там чекають і на візит начальника Генштабу Віктора Муженка. Він також подивиться, в яких умовах працюють військові. 

Військові чиновники перевірять умови життя бійців на Миколаївщині

Військові чиновники перевірять умови життя бійців на Миколаївщині

Бійцям, які пішли у самоволку та влаштували піший похід до Миколаєва у військову прокуратуру, обіцяють не карати, хоча вони і порушили військовий статут, а от на командування бригади та керівників полігону чекають догани та навіть позбавлення премій. Щоправда, висновки будуть лише після закінчення усіх перевірок.

Як повідомлялося, бійці 53 бригади показали шокувальні умови на полігоні та попросилися назад в АТО. Після розголосу начальник Генштабу ЗСУ Володимир Муженко пообіцяв особисто перевірити побутові умови на скандальному полігоні "Широкий Лан".

Кореспондент ТСН Сергій Осадчук

Повʼязані теми:

Наступна публікація