Скандальне е-декларування та колектори, які можуть оселитись у вашій квартирі – у програмі "Гроші"

Скандальне е-декларування та колектори, які можуть оселитись у вашій квартирі – у програмі "Гроші"

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Програма журналістських розслідувань підготувала для телеглядачів гарячі теми.

Сьогодні, 31 жовтня, програму "Гроші" присвятять двом важливим темам. Перша частина програми буде присвячена найбільш резонансній темі останнього тижня – оприлюдненню електронних декларацій українських чиновників. Десятки квартир і будинків, мільйони гривень, доларів та євро на рахунках і готівкою, коштовності, предмети мистецтва, дорогі меблі, техніка і навіть храм – це далеко не повний перелік всього того, що декларують можновладці.

Країна обурена і спантеличена – звідки у чесних "бідних" чиновників мільйонні статки і наддорога нерухомість? Програма "Гроші", яка від самого початку пильно стежила за впровадженням і реалізацією процесу обов'язкового електронного декларування, розібралась у тому, хто і як зміг "накопичити" такі незчисленні багатства.

Редакція підготувала для телеглядачів рейтинги найбільш багатих та "бідних" чиновників, десятку найбільших власників готівки і нерухомості, любителів мистецтва, а також список "Обличчя епохи", зібравши позиції, які задекларували найвідоміші борці з корупцією та колишні громадські активісти.

Другою темою випуску стане тема колекторського "рейдерства", адже інакше не можна назвати схему, що поширюється Україною. Колекторські компанії винайшли напівзаконну механіку відбирання житла у вкладників банків та боржників – тепер, разом із нотаріусами, колектори можуть просто переоформити вашу квартиру на себе.

"Гроші" покажуть історії звичайних людей, які стали жертвами колекторського свавілля, і тепер не мають змоги навіть потрапити до своїх квартир. Як не впустити до свого життя подібних непроханих гостей та боротися із наступом колекторів – журналісти розкажуть у сьогоднішньому випуску програми.

Про це та інше дізнавайтеся у програмі "Гроші" сьогодні о 22:00 на телеканалі 1+1

Повʼязані теми:

Наступна публікація