Скандальний Кива подасть до суду на Саакашвілі

Скандальний Кива подасть до суду на Саакашвілі

Фото: УНІАН

Імовірною причиною такого рішення Киви стали висловлювання очільника Одеської ОДА

Начальник департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України Ілля Кива заявив, що готує позов до суду на главу Одеської ОДА Михайла Саакашвілі. Про це він написав на своїй сторінці у Fаcebook.

Кива зазначив, що до такого рішення його підштовхнув виступ очільника Одеської ОДА, який заявив, що Хатія Деканоїдзе намагається звільнити пана Киву задля виробників препаратів, які мають у своєму складі наркотичні речовини.

"Сьогодні Саакашвілі під час прес-конференції в Одесі розповів, що Деканоїдзе домагається моєї відставки в інтересах виробників нарковмісних препаратів. Готую позов до суду", - написав він.

Нагадаємо, глава Міністерства внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що вирішив звільнити Іллю Киву з посади начальника Департаменту протидії наркозлочинності Нацполіції України.

Пізніше Аваков також розповів, що перевів начальника департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції Іллю Киву на посаду у МВС. За словами Авакова, відтепер Кива буде займатися питаннями ветеранів АТО. Що ж стосується причин звільнення Киви із Нацполіції, то глава МВС зазначив, що екс-начальник департаменту протидії наркозлочинності не спрацювався із Хатією Деканоідзе.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Призначення Саакашвілі
Наступна публікація